Geslaagde laatste voorstelling van Dans om de Wereld

Op donderdag 26 oktober sloot het danseducatieproject ‘Dans om de Wereld’ van stichting Art Generation met een knaller af in De Nieuwe Regentes te Den Haag.

De voorstelling maakte een gevoel van saamhorigheid los tussen de kinderen in het publiek waarin vlagen van herkenning én verbazing met stilte, gejuich of gelach werd geuit. Op een leuke, luchtige en pakkende manier werden 9 dansstijlen uit alle hoeken van de wereld voorgeschoteld. Iedereen werd uiteindelijk uitgenodigd op het toneel om zelf een showtje neer te zetten en samen te dansen in de schijnwerpers.

Florence Rapati (artistiek leider van Stichting Art Generation): “Ik ben echt super trots op het hele team, ze hebben het zo goed gedaan! Jammer dat het al voorbij is want ik zou dit elke dag willen doen, maar écht elke dag.”

Stichting Art Generation bedankt: Maris Statenkwartier, Roemer Visscher College, Praktijkschool de Einder, Maris Kijkduin en het Esloo College en hun leerlingen, Fonds 1818, Madurodam Steunfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gravin van Bylandt Stichting, het Zuiderparktheater, De Nieuwe Regentes, BDS Mediaprojecten en alle dansers, muzikanten, crew en vrijwilligers!

fotografie: Seila Malo, Nfocus Holland

MBT_7883

Leave a comment

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter